Δεκάδες τηλεφωνήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ μετά το κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη

«Εξαιρετικά μεγάλη» χαρακτηρίζουν από την Κουμουνδούρου την ανταπόκριση των πολιτών στο πρωινό κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη, ώστε να συναντηθούν μαζί του αύριο το απόγευμα στο γραφείο του.

Δείτε: “Σε περιμένω να συζητήσουμε οι δυο μας”- Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το γραφείο του για τους πολίτες την Πέμπτη

Σύμφωνα με συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δεκάδες τα τηλεφωνήματα στα γραφεία του κόμματος, παρότι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε στην ανάρτησή του ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να τον δει, χωρίς να κλείσει ραντεβού.

«Αναδεικνύεται η αγωνία των πολιτών να μιλήσουν “σε πρώτο πρόσωπο” για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ευχαριστούμε τους πολίτες για την ανταπόκριση και τους ενημερώνουμε πως το αυριανό κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη είναι το πρώτο από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον» λένε χαρακτηριστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Αύριο Πέμπτη, στο γραφείο μου στην Κουμουνδούρου, 17:00-20:00, θα συναντήσω πολίτες. Όχι όλους μαζί. Τον καθένα προσωπικά. Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Έρχεσαι κατευθείαν και με συναντάς, χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Σε περιμένω»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί